Alina Gorghiu, după ce Ponta a anunţat că în PSD există ofiţeri acoperiţi: Ne-am obişnuit cu minciunile fostului premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu FOTO Eduard Enea
Alina Gorghiu FOTO Eduard Enea

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu crede că Victor Ponta minte atunci când vorbeşte despre existenţa unui ofiţer acoperit în conducerea PSD. Alina Gorghiu a cerut comisiilor parlamentare de control al SRI şi SIE să facă puţină lumină printre acoperiţii PSD, inclusiv prin audierea fostului prim-ministru.

Cel mai probabil, domnul Victor Ponta, aflat la rândul său într-un raport dificil cu justiţia, nu a dorit altceva decât să insinueze că frăţia oamenilor cu probleme penale din PSD trebuie continuată, în faţa unor inamici imaginari. Ne-am obişnuit cu această tactică a liderilor PSD de a inventa duşmani închipuiţi, atunci când se confruntă cu o situaţie politică dificilă”, a arătat ea.

Alina Gorghiu a adăugat: ”Deşi ne-am obişnuit cu toţii cu acuzaţiile fără temei, cu minciunile fostului premier, în acest caz este vorba chiar de foştii săi colegi de conducere. Astfel de acuzaţii grave trebuie să fie investigate de Parlament”.

”Le cer comisiilor parlamentare de control ale SRI şi SIE, care nu ştiu de ce tac, nici nu ştiu dacă vor face faţă unei asemenea provocări, să facă puţină lumină printre acoperiţii PSD. Dacă e necesar, să-l audieze pe fostul prim-ministru pentru a cere mai multe amănunte cu privire la declaraţiile sale publice care îi vizează pe membrii conducerii PSD”, a apreciat Gorghiu.

Ea consideră şi că Liviu Dragnea trebuie să precizeze clar dacă, din punctul său de vedere, afirmaţiile lui Victor Ponta sunt sau nu adevărate.

”Eu, una, nu ştiu ce e mai la modă în conducerea PSD: că eşti condamnat sau că eşti acoperit?”, a mai scris Gorghiu.

Fostul lider PSD Victor Ponta precizează că, atunci când a scris despre ”ofiţerii” care vor să preia puterea în PSD, nu se referea la Valeriu Zgonea, ci la un vicepreşedinte al partidului, fost ministru, menţionând că, dacă va fi nevoie, la va spune colegilor săi despre cine este vorba.

”Pentru că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de «ofiţerii» care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a scris Ponta pe Facebook, în completarea mesajului său de vineri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite