Alexandru Rafila, despre preluarea şefiei PSD Bucureşti: „O intoxicare. Nu îmi doresc, n-am discutat cu nimeni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ George Călin
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, declară că nu îşi doreşte să devină preşedinte al filialei PSD Bucureşti, precizând că a existat „o regie” pe această temă, al cărei scop poate fi „crearea unor tensiuni”, inclusiv în PSD.

„Eu am mai spus. Este doar o intoxicare, o intoxicare care probabil are ceva în spate sau un scop, că nu se întâmplă aşa din senin. Ca să poţi să faci lucrul ăsta trebuie îndeplinite două condiţii: în primul rând trebuie să-ţi doreşti şi al doilea lucru este să faci ceva în acest sens, să te întâlneşti, să ai...  Eu nici nu îmi doresc, nici nu m-am întâlnit cu nimeni şi n-am discutat cu nimeni acest subiect, care a venit de pe mai multe surse, aparent, ele au fost generate, probabil însă din acelaşi loc”, a declarat Alexandru Rafila duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

Acesta a catalogat filiala PSD Bucureşti drept una  „complicată” , precizând că nu ar avea timp să o conducă. „Lucrul care mă împiedică, în afară de cele două motive pe care vi le-am spus, este şi lipsa timpului. (...) Deci e clar că este, este. Este o intoxicare”, a precizat Rafila. 

Social-democratul spune că „e clar că a existat o regie” cu privire la presupusa sa dorinţă de a prelua şefia filialei din Capitală a partidului din care face parte. 

„Eu cred că regia asta nu este chiar întâmplătoare şi mai degrabă scopul a fost de încercare de compromitere şi de creare a unor tensiuni, poate în cadrul Partidului Social Democrat, pentru că altă explicaţie nu găsesc”, mai spune ministrul.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite