Alegeri PDL. Sebastian Lăzăroiu: ”Un PDL cu Vasile Blaga şef nu va fi partenerul Preşedintelui“. Traian Băsescu infirmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu se contrazice în declaraţii cu celalalt consilier prezidenţial, Bogdan Oprea            FOTO: Adevărul
Sebastian Lăzăroiu se contrazice în declaraţii cu celalalt consilier prezidenţial, Bogdan Oprea            FOTO: Adevărul

Sebastian Lăzăroiu, consilierul prezidenţial pentru analiză politică, a postat pe Facebook un mesaj prin care a specificat că doar Elena Udrea sau Monica Macovei, în calitate de preşedinte al PDL, vor fi considerate partenere ale lui Traian Băsescu, Vasile Blaga fiind exclus din parteneriat.

”Un PDL cu Vasile Blaga şef nu va fi partenerul Preşedintelui. Cu Elena Udrea sau Monica Macovei, da”, a scris pe Facebook, Sebastian Lăzăroiu.

Administraţia prezidenţială, printr-o reacţie a purtătorului  de cuvânt, Bogdan Oprea, a infirmat idea susţinută de către Sebastian Lăzăroiu.

„Domnul preşedinte Traian Băsescu nu este solidar cu afirmaţiile făcute în cursul acestei zile de domnul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu referitoare la alegerile interne din Partidul Democrat-Liberal. Acestea reprezintă strict opinia personală a domnului consilier Sebastian Lăzăroiu. Poziţia domnului preşedinte Traian Băsescu este cea exprimată foarte clar în discursul susţinut astăzi în cadrul Convenţiei Naţionale Extraordinare a Partidului Democrat-Liberal.”, a scris Bogdan Oprea într-un comunicat de presă.

Mesajul postat de Sebastian Lăzăroiu pe reţeaua de socializare a fost un fragment dintr-un interviu acordat de acesta filialei din Timiş a partidului Forţa Civică, condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite