Adrian Năstase, pe blog: „Unii au regretat că în seara de 20 iunie nu am folosit decât un singur cartuş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Năstase a scris pe blogul său că cele 400 de cartuşe pe care are dreptul să le deţină pentru armele sale i-ar fi permis să organizeze „un mic genocid“, dar că alegerea lui a fost de a folosi un singur cartuş, acela prin care a încercat, pe 20 iunie, să se sinucidă.

El a adăugat că începerea urmăririi penale, miercuri, într-un nou dosar, pentru nerespectatea armelor şi muniţiilor este un semnal că au fost persoane care au regretat că el nu ar fi folosit decât un singur cartuş.


„Poate că unii dintre voi s-au întrebat de ce nu am comentat deschiderea, acum, a dosarului cu cartuşele sau de ce DNA a trimis la Curtea Supremă, în aceste zile, motivarea recursului în dosarul “Zambaccian”. Simplu. Am considerat că este vorba de coincidente. În plus, având dreptul să deţin pentru armele mele, de diferite calibre, câteva mii de cartuşe, ceea ce mi-ar fi “permis”, în ultimii 20 de ani, să organizez un mic genocid, ceea ce nu s-a întamplat, m-am gândit că, de fapt, unii au regretat că în seara de 20 iunie nu am folosit decât un singur cartuş din cele 400 din calibrul 38 special“, a scris Adrian Năstase pe blog.


Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus, miercuri, începerea urmăririi penale pe numele fostului premier, Adrian Năstase, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în dosarul deschis de anchetatori în urma tentativei de sinucidere a acestuia, când a aflat că a fost condamnat la închisoare în dosarul Trofeul Calităţii.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite