VIDEO Un bărbat îşi oferă chelia ca spaţiu publicitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brandon etalează prin oraş tatuajele temporare cu numele unor firme
Brandon etalează prin oraş tatuajele temporare cu numele unor firme

Pentru 320 de dolari pe zi, un american este dispus să-şi deseneze pe chelie logo-ul sau numele companiilor care vor să-şi facă publicitate şi să se plimbe apoi prin oraş. Afacerea se bucură de succes, pentru că bărbatul atrage toate privirile.

După ce Brandon Chicotsky şi-a pierdut aproape în totalitate podoba capilară la numai 27 de ani, el s-a gândit că tot răul este spre bine. De atunci, chelia lui a devenit spaţiu publicitar pentru firmele care vor să ajungă cunoscute altfel decât prin panouri publicitare, pliante sau spoturi TV. Brandon şi-a lansat afacerea luna trecută şi a fost imediat asaltat de cereri. „Închirierea“ cheliei lui Brandon sau a colegilor săi (căci a angajat şi câţiva bărbaţi care şi-au pierdut, ca şi el, podoaba capilară) costă 320 de dolari pe zi. Numele companiilor care vor ineditul spaţiu publicitar sunt tatuate (temporar) cu o cerneală specială, ce rezistă şi în cele mai vitrege condiţii meteo.

„Panoul publicitar“ este plimbat prin oraşul Austin, din statul american Texas timp de şase ore. Pentru a atrage şi mai mult atenţia trecătorilor, Brandon a angajat două fete frumoase pentru a-l însoţi în plimbare şi pentru a flutura steaguri cu numele sau logo-ul companiei pe care o promovează. O echipă de filmare îi urmează în permanenţă pe cei trei. „Când văd camere de filmat, oamenii au tendinţa să fie curioşi şi să se întrebe: «Ce se întâmplă, ce ai pe cap?» Sunt foarte încântat că metoda atrage multă atenţie“, a declarat  Brandon pentru cotidianul „New York Daily News“.

Bărbatul a decis să doneze aproape jumătate din veniturile firmei sale unei organizaţii noguvernamentale, Fundaţia „Alopecia Areata“, care sprijină persoanele diagnosticate cu această boală autoimună ce duce la pierderea părului. Om de afaceri ambţios, Brandon intenţionează să angajeze mai mulţi bărbaţi cu chelie şi să-şi extindă afacerea în alte oraşe americane. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite