VIDEO Record mondial la tracţiuni făcute cu degetele mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un indian de 26 de ani a intrat în Cartea Recordurilor după ce a reuşit să facă un număr-record de tracţiuni în degetele mici de la mâini. Tânărul spune că s-a antrenat 14 ani pentru a reuşi această performanţă.

Maibam Itomba Meitei are probabil cele mai puternice degete mici din lume. El a intrat în Guiness World Records după ce a reuşit să facă 16 tracţiuni în degetele mici într-un interval de numai 30 de secunde. Maibam a reuşit să doboare astfel recordul stabilit de un culturist american, care a făcut tot 16 tracţiuni, dar într-un minut.

Bărbatul de 26 de ani din  India cântăreşte 51 de kilograme. El a folosit o bară specială, cu două cârlige mici pentru degete şi a reuşit să-şi ridice corpul fără prea mare efort. Maibam a povestit că s-a antrenat 14 ani doar pentru a intra în Cartea Recordurilor.

În timpul antrenamentelor, el ar fi reuşit să facă 28 de tracţiuni în degetele mici într-un interval de un minut. A vrut să ajungă la 30 de tracţiuni în ziua în care a stabilit recordul, dar s-a rănit la unul dintre degete şi s-a oprit după 30,906 secunde.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite