VIDEO O lecţie de neuitat pentru o tânără care a vrut să strice reportajul unei jurnaliste americane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jessica Sanchez lucrează din 2004 pentru postul local din Orlando
Jessica Sanchez lucrează din 2004 pentru postul local din Orlando

O reporteră de la un post de televiziune american i-a dat o lecţie de neuitat unei tinere care încerca să se bage în seamnă în timpul unei relatări de la un eveniment sportiv.

„Practic, au mai rămas doar oamenii care au privirea înceţoşată şi se împiedică...”, relata de la faţa locului Jessica Sanchez pentru postul KPVI din Orlando când o tânără din spatele ei a strigat ceva. Cu o prezenţă de spirit extraordinară, Jessica s-a întors către tânăra vizibil turmentată şi a întrebat-o dacă doreşte să acorde un interviu. Tânăra, dornică de afirmare, a răspuns prompt afirmativ.

„Tocmai vorbeam că aici, pe strada Bourbon, rata bolilor cu transmitere sexuală (BTS) e ridicată”, îi explică reportera interlocutoarei ei. Apoi, urmează întrebarea incomodă: „Deci de cât timp suferi de o BTS?”. „Nu am nicio BTS”, a răspuns la fel de prompt tânăra. „Şi atunci de ce ai vrut să vorbeşti? N-ai de ce să-ţi fie ruşine”, continuă reportera.

„Nu am nicio BTS. Asta e lipsă de respect”, spune tânăra, iar apoi se întoarce şi pleacă. „Am rezolvat problema în felul meu. Deci vedeţi cu ce am avut de-a face”, conchide reportera.

Jessica Sanchez a fost lăudată, dar şi criticată de mulţi oameni pentru felul în care s-a comportat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite