VIDEO Doi bărbaţi au trecut prin cele mai mari dureri din viaţa lor: au simulat naşterea cu ajutorul electroşocurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bărbaţi au ţipat de durere în cadrul experimentului
Cei doi bărbaţi au ţipat de durere în cadrul experimentului

Doi bărbaţi din Olanda s-au oferit cobai pentru a simula durerile naşterii. Cei doi sunt prezentatori ai unei emisiuni şi au fost practic electrocutaţi pentru simularea contracţiilor din timpul travaliului.

Dennis Storm şi Valerio Zena au fost de acord să li se ataşeze electrozi care replicau contracţiile femeilor. Totul s-a petrecut la televizor, dar cuplul de prezentatori nu a rezistat decţt două ore înainte să se roage de cei care-i asistau să li se scoată electrozii. Storm şi Zena realizează o emisiune care se numeşte „Porc de Guineea” în care simulează diferite experienţe de acest tip.

Ei au spus înainte de încercare că au vrut să testeze durerile naşterii deoarece au auzit că nu există o provocare mai mare decât aceasta pe planetă.

Înainte de începere, cei doi au întrebat asistentele dacă durerea îi va face să ţipe, iar replica a fost: „categoric da“.

Cei doi, deşi au încercat să zâmbească şi să râdă, nu au rezistat prea mult aşa. Oricum, nu sunt primii bărbaţi care au făcut experimentul. În 2009, doctorul Andrew Rochford a trecut printr-o experienţă similară la o emisiune australiană.

Storm şi Zena nu sunt nişte anonimi. Ei au ajuns în atenţia publicului din întreaga lume când în cadrul emisiunii lor şi-au mâncat fiecare câte o bucată de carne, într-un act de canibalism filmat şi transmis la televizor.

Durerile lor pot fi observate în filmuleţul de mai jos: 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite