Un delfin şi-a atacat  dresorul în timpul spectacolului de la Delfinariul din Miami. Totul a fost surprins de o cameră de filmat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Un delfin de la Delfinariul din Miami a devenit violent şi l-a atacat sâmbătă pe dresorul său în timpul spectacolului Flipper, chiar în faţa unui public format din copii, relatează postul de ştiri locale Local 10 News.  Totul a fost filmat de fotograful Shannon Carpenter , iar videoclipul a devenit viral pe TikTok.

Sundance, unul din delfinii care faceau parte din prestaţie a devenit brusc milent şi l-a atacat pe dresorul său. Cu toate acestea, publicul a răsuflat uşurat când bărbatul a reuşit să înoate până la doc şi a putut fi dus cu ambulanţa la un spital din zonă.

Acesta este doar cel mai recent  eveniment dintr-un şir de incidente de la Delfinariu, care în acet moment se află sub supravegherea anchetatorilor USDA.

Grupul pentru bunăstarea animalelor PETA a răspuns incidentului printr-o declaraţie care spunea:

„Timpul a expirat pentru Delfinariul din Miami, unde delfinii suferă extrem de mult şi au nevoie disperată de protecţie, iar lucrătorii sunt în pericol. PETA îndeamnă acest parc de abuz să pună capăt exploatării delfinilor, introducându-i în sanctuare cât mai repede posibil, unde nu vor mai fi folosiţi niciodată în spectacole neplăcute şi nimeni altcineva nu va fi rănit.”

Luni seara, Delfinariul din Miami a trimis o declaraţie postului local de ştiri.

„Un delfin şi dresorul său s-au ciocnit accidental în apă sâmbătă în timpul spectacolului. Aceasta a fost o interacţiune incomodă pentru amândoi, iar delfinul a reacţionat lovindu-l pe bărbat. Ca măsură de precauţie, au fost contactate autorităţile de siguranţă din judeţul Miami-Dade. Deşi nu există o rănire gravă, o supraveghere atentă şi evaluări ulterioare vor asigura cea mai bună îngrijire atât pentru delfini, cât şi pentru personalul nostru”, se arată în comunicatul oficial al Delfinariului. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite