O fetiţă de 6 ani a murit după ce a fost muşcată de o viperă în timp ce se afla la baie. Tatăl fetei: „A fost dorinţa lui Allah”

O fetiţă de 6 ani a murit după ce a fost muşcată de o viperă în timp ce se afla la baie. Tatăl fetei: „A fost dorinţa lui Allah”

Fetiţa a fost dusă la spital, unde a fost internată şi a primit îngrijiri, însă soarta nu a fost de partea ei Foto: Arhivă

O fetiţă de şase ani a murit după ce a fost muşcată de o viperă, în baia din casa familiei din oraşul Abha din regiunea sud-vest a Arabiei Saudite. Tatăl copilei le-a spus medicilor că fiica lui nu a sesizat şarpele atunci când s-a aşezat pe vasul de toaletă pentru că nu se aştepta ca aşa ceva ar putea să se întâmple.

Tamara Abdul Rahman a fost dusă la spitalul central Asir, unde starea sa s-a înrăutăţit rapid şi ulterior a fost mutată la secţia de terapie intensivă, unde a murit la scurt timp după aceea.
 
Într-o declaraţie acordată presei, tatăl Tamarei a spus că fetiţa lui de şase ani era tare încântată să se întoarcă la şcoală, după înlăturarea restricţiilor anti-Covid. 
 
”A fost tare fericită să revină la şcoală Dar, ce mai e acum de spus. Asta a fost dorinţa lui Allah. Şarpele pândea în baia casei noastre şi, având în vedere vârsta ei, nu a observat că se afla ceva în toaletă până când nu a fost muşcată. Nu ne-am aşteptat niciodată să vedem astfel de vietăţi la toaletă, mai ales că trăim în oraşul Abha”, a spus el. 
 
Fetiţa a fost dusă la spital, unde a fost internată şi a primit îngrijiri, însă soarta nu a fost de partea ei.
 
”Cred în Allah şi sunt mulţumit de toate. El ne scrie soarta”, a mai spus bărbatul. 
 
Există mulţi şerpi în regiunile deşertice şi montane din Arabia Saudită, atât veninoşi, cât şi non-veninoşi. Şerpii veninoşi ai ţării sunt, în mare parte, vipere. Viperele pot fi identificate datorită capetelor lor în formă de diamant. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările