Caz bizar în Canada. Descoperirea medicilor în cazul unei paciente care a venit la spital acuzând dureri groaznice de stomac

Caz bizar în
Canada. Descoperirea medicilor în cazul unei paciente care a venit la
spital acuzând dureri groaznice de stomac

FOTO http://www.dailymail.co.ukImagine

O tânără  de 26 de ani din Canada s-a prezentat la spital cu dureri groaznice de stomac, febră şi lipsa poftei de mâncare.  În urmă unei ecografii, s-a constatat faptul că abdomenul femeii era plin cu lichid, medicii crezând că suferă de apendicită. De fapt, cauza problemei era cu mult mai bizară.

Femeia a fost transportată de urgenţă în sala de operaţii pentru a i se extirpa apendicele, medicii constatând că aveau de-a face cu un caz bizar. Tânăra avea in organism o bucată de cauciuc, caz nemaiîntalnit în lumea medicală.

„Am tăiat orbeşte apendicele şi am descoperit o bucată de cauciuc, care s-a dovedit a fi parte dintr-un prezervativ.”  au declarat medicii pentru Journal of Medical Case Reports.

În momentul în care pacienta şi-a revenit din anestezie, a recunoscut că a înghiţit din greşeală o bucată de prezervativ în urmă cu două săptămâni.  Femeia nu a considerat necesar un eventual control, nedându-şi seama că simptomele apărute pot avea legătură cu incidentul produs în timpul actului sexual.

Medicii sunt de părere că prezervativul s-a descompus în momentul în care a trecut prin tractul gastrointestinal, parte din acesta ajungând în apendicele pacientei.

De-a lungul anilor, medicii au mai descoperit în abdomenele pacienţilor gloanţe, ace de pescuit,  şuruburi, scobitori , parte dintr-o periuţe de dinţi, fragmente de oase sau dinţi. Acestea pot rămâne în organism ani la rând, fără să apară simtome.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările