Zotta: "Ne vom despărţi de Iulian Apostol"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat că mijlocaşul Iulian Apostol nu va mai face parte din lotul condus de Răzvan Lucescu în partea a doua a campionatului, acesta urmând să îşi caute o altă echipă.

"Ne vom despărţi de Iulian Apostol în perioada următoare, de aceea nici nu a făcut deplasarea cu echipa în turneul de pregătire din Antalya. El mai are un an şi jumătate contract cu Rapid, există şi ceva interes pentru transferul său, vom vedea ce soluţii sunt", a spus Zotta.

Venit la Rapid înaintea începerii sezonului 2011-2012, Iulian Apostol este al doilea jucător care va pleca de la Rapid în această pauză competiţională după atacantul brazilian Cassio Vargas, care de asemenea nu a făcut deplasarea în Turcia.

Tehnicianul Răzvan Lucescu a declarat, luni, înaintea plecării spre Antalya, că aştepta mai mult de la Iulian Apostul în prima parte a sezonului. "Iulian Apostol este un jucător foarte talentat, un jucător care a avut un cuvânt de spus în anii trecuţi, însă la acest moment probabil că îşi dorea şi el foarte mult să joace. În plus, probabil că şi noi am fi aşteptat mai mult de la el. Considerăm că pentru această perioadă era necesară o despărţire", a menţionat Lucescu.

Din lotul deplasat în Turcia a lipsit şi fundaşul Marcos Antonio, aflat în Portugalia unde urmează un tratament de recuperare din cauza unei pubalgii. Conform afirmaţiilor lui Răzvan Lucescu, Marcos Antonio este aşteptat să revină la Bucureşti în 2 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite