Zidane şi Materazzi s-au împăcat într-o parcare din Milano!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul gest din cariera de fotbalist a lui Zinedine este in continuare un subiect controversat. La 4 ani de la acel moment, cei doi s-au impacat fara sa fie vazuti de cineva!

Într-un interviu pentru revista franceza So Foot, Marco Materazzi a dezvaluit ca, in timp ce il vizita pe fostului lui antrenor, Jose Mourinho, acesta fiind cu Real Madrid in Italia pentru un meci din grupele Champions League cu AC Milan, a avut sansa sa il intalneasca pe fostul lui adversar. Momentul a avut loc în noiembrie 2010, conform sport.ro.

"A spus la inceput ca nu ma recunoaste, ca as fi un suporter. Dar ma indoiesc. Eu o sa il tin minte mereu. Am preluat initiativa si am spus <Asculta, imi pare rau pentru ce s-a intamplat, s-a terminat> iar el mi-a raspuns <Nu, nu, nu-i nicio problema, nu-ti face griji. Ne-am strans mainile si asta a fost.

Ca de la barbat la barbat, asa e cel mai frumos, pentru ca o pace de dragul UEFA, in fata lui Sepp Blatter, este doar marketing. Dar sa te impaci intr-o parcare a unui hotel, a fost ca si cum doi prieteni sau doi dusmani se intalnesc, isi strang mainile si Voila!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite