Zhang, înaintea partidei cu Simona din sferturile de la Wimbledon: „Am amintiri frumoase din meciurile cu Halep“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, Simona Halep o va întâlni pe Shuai Zhang, jucătoare aflată  pe locul 50 în clasamentul WTA.

Zhang e şi ea una dintre surprizele acestui turneu, sportiva din China eliminând pe traseul până în această fază a competiţiei pe favoritele Caroline Garcia sau Wozniacki. După victoria din optimi, 6-4, 1-6, 6-2 cu Yastremska, Zhang a vorbit despre meciul următor.

"Nu m-am consumat prea tare înainte să văd rezultatul meciului dintre Halep şi Gauff. Nu are sens, cât timp nu îmi cunoşteam adversara. De altfel, nu sunt obişnuită să îmi urmăresc adversarele la Wimbledon. Eu ies de obicei în turul secund. Acum vreau să mă bucur de victorie, să mă relaxez. Cu Simona am jucat de câteva ori. Am nişte amintiri foarte frumoase de la acele meciuri. Împotriva ei am obţinut prima mea victorie pe tabloul de simplu de la Australian Open. Sper să mă ridic şi mâine la nivelul momentului”, a declarat Zhang.

Zhang conduce cu 2-1 în partidele cu Halep. Victoriile chinezoaicei sunt din 2016, scoruri 6-4, 6-3, în turul I, la Australian Open, şi 6-0, 6-3, în optimi, la Beijing. Românca s-a impuns în 2012, în turul I la Indian Wells, scor 6-1, 6-1.

Meciurile din sferturile de finala ale competiţiei feminine de la Wimbledon vor avea loc marti, iar semifinalele sunt programate joi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite