Wimbledon 2016: prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca în optimile de finală de la Wimbledon, ajungând pentru a doua oară în carieră în această fază a competiţiei.

Simona Halep a trecut de Kiki Bertens, din Olanda, într-un meci jucat pe arena centrală cu 12.000 de spectatori, printre care foarte multe VIP-uri. 

"Ştiam că evoluez cu o jucătoare care serveşte foarte bine, ştiam că este foarte puternică. Am jucat inteligent şi agresiv. N-am putut juca la Birmingham, dar pot spune că sunt ok, dar în anumite zile am dureri. Acum sunt sută la sută şi sper să fiu aşa. Nu le voi urmări eu la lucru pe viitoarele adversare, o va face antrenorul meu. Abia aştept să joc în turul următor", a declarat Halep.

"Sunt încântată că voi juca în turul 4 aici, la Wimbledon. E unul din Grand Slam-urile speciale pentru mine. E foarte frumos să joci pe terenul Central, azi a fost extraordinar. Am jucat un tenis bun şi mă bucur că am câştigat în două seturi. Pot spune că nu sunt foarte puternică la serviciu, aşa că trebuie să exersez foarte mult returul, iar azi a fost foarte bun", a mai spus Simona. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite