Sabotat din interior: Vlad Hagiu a fost demis la cererea poloiştilor români. „Nu ştiu nimic, nu mi-am dat demisia!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Hagi a avut două mandate pe banca naţionalei de polo a României
Vlad Hagi a avut două mandate pe banca naţionalei de polo a României

Pe fondul unor nemulţumiri ale jucătorilor naţionalei de polo a României, conducerea federaţiei a decis ca selecţionerul Vlad Hagiu să fie debarcat de la cârma primei reprezentative.

După dezastrul de la Campionatul Mondial de polo, lumea poloului românesc s-a revoltat, nemulţumită fiind de parcursul slab al naţionalei la Barcelona. Dar şi mai revoltaţi au fost jucătorii antrenaţi de Vlad Hagiu, care, potrivit unor surse din interior, au fost foarte nemulţumiţi de modul de lucru al selecţionerului, motiv pentru care ar fi boicotat partidele de la turneul final.

Nemulţumirea jucătorilor nu s-a estompat nici la patru luni după Campionatul Mondial. Aceştia au făcut o petiţie la federaţie prin care au solicitat demiterea lui Vlad Hagiu şi se pare că demersul lor va avea succes. Astfel, ProSport anunţă că joi va fi convocat Biroul Federal în care se va discuta situaţia selecţionerului, care, cel mai probabil, va fi pus pe liber. În acest caz, un tehnician sârb sau croat ar putea devină noul selecţioner.

Contactat telefonic de ziarul "Adevărul", Hagiu nu a vrut să comenteze situaţia şi a precizat că va susţine o conferinţă de presă după şedinţa Biroului Federal. "Eu nu ştiu nimic, nu am demisionat din funcţie. Voi vorbi după Biroul Federal, până atunci nu comentez", s-a limitat să spună antrenorul României.

Dacă demiterea lui Hagiu va fi oficializată, sunt şanse mari ca jucătorii care au fost "capul răscoalei" împotriva selecţionerului, Kadar, Iosep şi căpitanul Cosmin Radu, să revină la naţională, după ce în vara anului trecut au anunţat că nu vor mai juca sub tricolor.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite