VIDEO Ca în vestul sălbatic! Un arbitru român a fost bătut crunt şi umplut de sânge în timpul unui meci din Liga a 4-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arbitrul agresat a primit îngrijiri pe teren FOTO reporterntv.ro
Arbitrul agresat a primit îngrijiri pe teren FOTO reporterntv.ro

În timpul unei partide din Liga a 4-a, în judeţul Constanţa, un arbitru a fost bătut crunt de suporterii echipei gazdă CSO Ovidiu şi a ajuns la spital, unde a fost diagnosticat de medici cu fractură de piramidă nazală.

Meciul dintre CSO Ovidiu şi CS Eforie din Liga a patra (zona Constanţa) s-a lăsat bătăi care au provocat victime. Cel mai şifonat în urma acestei partide a fost arbitrul central, care a fost agresat de suporterii echipei gazdă. Totul a plecat de la faptul că Marian Carson a acordat, în decurs de câteva minute, un cartonaş galben şi unul roşu pentru doi jucători de la Ovidiu, moment în care suporterii gazdelor au luat foc şi au pătruns pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului.

„Suporterii, 10-15 la număr, nu pot să vă spun exact, au sărit gardul şi au venit la mine, m-au lovit cu pumnii în cap de mai multe ori. M-au lovit şi jucătorii echipei gazdă“, a declarat Marian Carson.

După ce a fost agresat, Carson a fost scos din mâinile atacatorilor, când era plin de sânge şi avea nasul spart, informează site-ul www.reporterntv.ro. După incident, arbitrul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Constanţa, unde a fost diagonosticat de medici cu fractură de piramidă nazală, leziune care a necesitat o intervenţie chirurgicală.  

În urma acestui incident, IPJ Constanţa a deschis o anchetă şi urmează să stabilească ce sancţiuni vor primi agresorii. Arbitrul agresat este hotărât să facă plângere penală împotriva huliganilor. Pe lângă sancţiunile pe care le va primi din partea Poliţiei, CSO Ovidiu riscă să primească amenzi usturătoare şi din partea Federaţiei Române de Fotbal, pentru că nu a luat măsuri de siguranţă în timpul meciului, mai informează sursa citată.

VIDEO cu agresiunile din timpul partidei CSO Ovidiu - CS Eforie 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite