VIDEO Ungaria-România: imagini memorabile cu revenirea fantastică a lui Hagi. „Regele“ ne avertizează că avem o mare problemă înaintea partidei de la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi va fi prezent la Budapesta, la meciul de vineri. FOTO: tvr.ro
Hagi va fi prezent la Budapesta, la meciul de vineri. FOTO: tvr.ro

În derby-ul pentru locul 2 în grupa de calificare pentru CM 2014, Ungaria va înfrunta România (vineri, ora 21.30, TVR 1). Omul care a jucat un rol decisiv în victoria tricolorilor asupra ungurilor, în 1999, spune că din actualul lot convocat de Victor Piţurcă lipseşte o piese crucială.

În cadrul campaniei de calificare pentru Euro 2000, Gheorghe Hagi a revenit aspura deciziei sale de a se retrage de la echipa naţională, din dorinţa de a învinge Ungaria, la Bucureşti. 

Cu „Regele“ pe teren în prima repriză, tricolorii s-au impus cu 2-0 graţie golurilor înscrise de Adi Ilie şi de Dorinel Munteanu, calificându-se, ulterior, şi la turneul final al Campionatului European.

La 14 ani după acel meci memorabil, „Regele“ spune că acum ne lipseşte un fotbalist cum era Adi Ilie.

Ce a declarat?

„Problema noastră e că nu mai avem jucători în atac, încercăm uşor-uşor să găsim alternative. Din păcate, nu avem un număr 9, iar marea problemă e că nu avem un astfel de jucător în campionatul intern. Şi la mijloc trebuie să căutăm alternative, chiar dacă sunt jucători, aceştia nu sunt încă la nivelul naţionalei. Acum, noi suntem buni pe flancuri, dar rămâne să găsim jucătorul acela care poate să dezechilibreze orice apărare“, a spus Hagi la Dolce Sport.

El a oferit şi o soluţie pentru ofensivă pentru partida de la Budapesta: „În momentul ăsta, Grozav pare să fie ce ne trebuie în atac. La naţională dă foarte multe, se autodepăşeşte, dar la echipa de club n-a avut evoluţii prea bune“.

VEZI RECITALUL DAT DE HAGI CU UNGARIA, ÎN 1999

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite