VIDEO Spectatorii fără bilete vor putea vedea Jocurile Olimpice în Parcul Olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 10.000 de persoane care nu au bilete de intrare la competiţiile sportive vor putea intra în fiecare zi în Parcul Olimpic din cartierul londonez Stratford, în timpul Jocurilor Olimpice din această vară, pentru a viziona competiţiile cu ajutorul unor ecrane gigantice, a anunţat Comitetul de organizare - LOCOG citat de Agerpres.

Parcul Olimpic, un spaţiu de 2,5 kilometri pătraţi din estul capitalei britanice, unde se vor afla principalele baze sportive ale Jocurilor, între care şi Satul Olimpic, va fi deschis publicului larg. Astfel, acolo cei care nu vor avea bilete vor putea urmări în direct principalele competiţii.

Proiectul, numit "Park Live", s-a inspirat de la colina "Henman Hill" de la All England Club din Londra, unde în fiecare an mii de persoane care nu pot obţine bilete pentru turneul de tenis de la Wimbledon să urmărească, aşezaţi pe iarbă, principalele meciuri ale turneului, pe un ecran uriaş.

Ideea LOCOG este de a crea o ambianţă festivă în Parcul Olimpic aşa cum se poate observa pe colina de la Wimbledon, zona urmând să fie şi securizată, cu măsuri similare celor de pe aeroporturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite