VIDEO Sandra Izbaşa, campioană europeană la sărituri. Cătălina Ponor şi Larisa Iordache au dominat finalele de la bârnă şi sol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnasta Sandra Izbaşa a câştigat, duminică, medalia de aur în finala de la sărituri, la Campionatele Europene de la Bruxelles. Gimnasta Cătălina Ponor a câştigat duminică medalia de aur, iar Larisa Iordache pe cea de argint, în finală la bârnă, la Campionatele Europene de la Bruxelles.

UPDATE, ora 17:15 - Gimnasta Larisa Iordache a câştigat duminică medalia de aur, iar Cătălina Ponor pe cea de argint, în finală la sol, la Campionatele Europene de la Bruxelles.

UPDATE, ora 16:47 - Gimnasta Cătălina Ponor a câştigat duminică medalia de aur, iar Larisa Iordache pe cea de argint, în finală la bârnă, la Campionatele Europene de la Bruxelles. Larisa Iordache a deschis finala, fiind notată cu 15.133, cu care a ocupat locul doi. Cătălina Ponor, intens aplaudată de public, a intrat ultima în finală, exerciţiul ei fiind notat cu 15.200, performanţă care i-a adus medalia de aur. Pe podium s-a mai aflat Hannah Whelan (14.333). Sandra Izbaşa a fost notată cu 14.900 la prima săritură şi cu 14.883 la a doua, iar cu media de 14.866 a cucerit medalia de aur. Medalia de argint a revenit gimnastei Oksana Şusovitina (Germania), cu 14.683, iar pe locul trei s-a clasat Giulia Steingruber (Elveţia) - 14.624.

România a încheiat participarea la CE de la Bruxelles, cu 12 medalii, după cum urmează: Senioare-aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor); Junioare - argint la sărituri (Alina Stănilă), bârnă (Andreea Munteanu), sol (Silvia Zarzu), bronz pe echipe, la individual-compus şi sol (Andreea Munteanu).

Citeşte AICI şi AICI ce alte performanţe a mai obţinut tânăra Larisa Iordache, care n-a împlinit încă nici 16 ani!

Citeşte AICI ce spune Nadia Comăneci despre şansele României la Olimpiada de la Londra

image

Citeşte AICI, pe fan-site-ul Larisei Iordache, povestea gimnastei născută la 19 iunie 1996, la Bucureşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite