VIDEO: Rugbystul român Petrişor Toderaşc este lovit cu gheta în ochi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrişor Toderaşc părăseşte terenul cu faţa plină de sânge
Petrişor Toderaşc părăseşte terenul cu faţa plină de sânge

Momentul în care internaţionalul român de rugby Petrişor Toderaşc a fost lovit cu gheata în cap, de englezul Dave Atwood, a fost surprins de televiziunea care a transmis meciul Gloucester - La Rochelle, din cadrul Challenge Cup.

Românul se afla la sol în momentul în care adversarul lui l-a călcat cu gheata... Medicii echipei franceze La Rochelle i-au acordat îngrijiri medicale, pilierul originar din Iaşi părăsind terenul pe picioare, însă cu faţa plină de sânge şi cu ochiul umflat. Din câte se spune, accidentarea sa nu este atât de gravă pe cât se credea - el nu a suferit o fractură de os facial.

Agresorul a fost chemat în faţa Comisiei de Disciplină a European Rugby Cup, forul care gestionează organizarea competiţiilor continentale la nivel de echipe de club sau selecţionate provinciale. Englezul riscă o suspendare de până la 52 de săptămâni.

Toderaşc are şanse să facă parte din lotul României la Cupa Mondială de anul viitor. El a jucat de 48 de ori pentru naţională, ultima sa apariţie producându-se anul trecut, la Bucureşti, în meciul-test cu Fiji.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite