VIDEO Real Madrid - Real Sociedad 4-1. Benzema, cu o "dublă", a făcut spectacol total. "Galacticii" sunt lideri în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a câştigat detaşat partida cu Real Sociedad, scor 4-1, în etapa a 21-a din Primera Division. Pentru "galactici" au înscris James Rodriguez, Sergio Ramos şi Karim Benzema, de două ori. Graţie acestui succes, madrilenii au urcat din nou pe locul 1 în Spania.

În lipsa lui Cristiano Ronaldo, suspendat, partida de pe "Bernabeu" a început cum nu se putea mai prost pentru gazde. Sociedadul a deschis scorul după doar 38 de secunde, prin Elustondo, care a marcat cu capul după un corner bine executat. Euforia oaspeţilor nu a durat decât două minute, deoarece elevii lui Ancelotti au egalat prin James Rodriguez, care a înscris cu capul.

Sergio Ramos a făcut 2-1 pentru Real Madrid cu un şut violent din interiorul careului. După pauză a ieşit la rampă Benzema, care s-a distrat efectiv cu apărarea oaspeţilor. Francezul a majorat avantajul gazdelor în minutul 51, după ce a combinat frumos cu Bale. Acelaşi Benzema a închis tabela în minutul 77 cu o execuţie fabuloasă, şut la vinclu din interiorul careului de 16 metri.

S-a terminat 4-1 pentru Real Madrid, care şi-a consolidat poziţia de lider în Primera Division. Barcelona întâlneşte în această etapă pe Villareal, meci programat pe 1 februarie, la ora 22.00. "Galacticii" au un joc mai puţin disputat decât formaţia catalană.

Clasament: 1. Real Madrid 51p; 2. Barcelona 47; 3. Atletico Madrid 44p.

VIDEO Real Madrid-Real Sociedad 4-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite