VIDEO De râsul internetului: Bogdan Argeş Vintilă, declaraţii ridicole înaintea debutului său la FCSB

VIDEO De râsul internetului: Bogdan Argeş Vintilă, declaraţii ridicole înaintea debutului său la FCSB

După ce, la instalarea sa, a oferit o mostră de linguşeală, spunând că a acceptat oferta lui Becali din dorinţa de a lucra pentru un creştin, Bogdan Argeş Vintilă a provocat valuri şi la prima sa conferinţă de presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Argeş Vintilă a apucat să vorbească foarte puţin la conferinţa sa de prezentare, în condiţiile în care Gigi Becali a fost eroul principal al evenimentului de vineri.
 
La o zi distanţă însă, tehnicianul de 47 de ani s-a aflat de unul singur în faţa jurnaliştilor, însă declaraţiile sale mai mult i-au stricat imaginea. Spre exemplu, atunci când a fost rugat să analizeze întâlnirea de duminică (ora 21.00) cu Gaz Metan Mediaş, partidă care va marca debutul său pe banca FCSB-ului, Vintilă a rostit o frază ridicolă.
 
„Ne aşteaptă un joc dificil, dar nu foarte greu“, a spus noul antrenor al FCSB-ului, iar acest moment din timpul conferinţei a devenit deja viral pe internet.
 

Ce a mai declarat Bogdan Vintilă?
 
*M-aş duce cu drag pe Muntele Athos, cu drag! N-am mai fost. Voiam să merg, dar a apărut acest serviciu (n.r. – numirea sa la FCSB). Da, am vrut să merg.
 
*Văd că e o chestie...asta cu religia. Se cam râde de tine! Le ducem mai departe. Şi cu bune, şi cu rele!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: