VIDEO Operațiunea ”Stadion fără zăpadă” a reușit! 150 de mici rugbysti au participat la acțiune

VIDEO Operațiunea ”Stadion fără zăpadă” a reușit! 150 de mici rugbysti au participat la acțiune

Stadionul ”Arcul de Triumf” a fost deszăpezit în câteva ore * Foto: Marian Burlacu

Nici de data aceasta vremea rea nu a putut câștiga în fața rugby-ului. În această dimineață, de la ora 7.00, fanii sportului cu balonul oval au dat zăpada de pe spațiul de joc al stadionului ”Arcul de Triumf” din București. Astfel că la ora 14.00 a putut începe meciul România – Portugalia din Cupa Europeană a Națiunilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

La acțiunea de deszăpezire au participat, pe lângă angajații Romprest, care au venit cu câteva mini-buldozere și mini-escavatoare, conducătorii și angajații Federației Române de Rugby, precum și circa 140 de copii, practicanți ai rugby-ului la Metrorex și Liceul Aurel Vlaicu.

La ora 12.00, brigada de arbitri a inspectat terenul și a decis că acesta se prezintă în condiții acceptabile – gazonul și pământul nu erau înghețate. Surprinși au fost portughezii, care nu se așteptau ca terenul să fie fără zăpadă într-un timp atât de scurt.

Meciul România – Portugalia s-a putut disputa, așadar, iar naționala noastră s-a impus cu 15-7 (5-7). Sâmbăta viitoare, ea va întâlni Ucraina, tot la București. ”Acum nu-mi doresc decât să ningă”, mi-a mărturisit Florin Matei, secretarul general al FRR – iarba nu îngheață sub stratul de zăpadă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: