VIDEO: Neymar, gol SENZAȚIONAL, la fel ca ZEUL MARADONA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar
Neymar

Messi a punctat de cinci ori în Barcelona - Leverkusen, însă la doar câteva ore distanță, într-un meci din Copa Libertadores, s-a dat un gol care l-ar face pe Messi să-l aplaude în picioare pe autorul reușitei.

Dacă la finalul anului 2011 se vorbea destul de mult despre o iminentă trecere a lui Neymar la Barcelona, aceste zvonuri s-au rărit după finala Campionatului Mondial al Cluburilor.

Ultimul act al competiției a fost câștigat de catalani cu 4-0 chiar în fața lui Santos, grupare la care evoluează Neymar. În plus, puștiul minune de 20 de ani nu s-a mișcat mai deloc în fața fundașilor Barcei.

Intrat în umbra lui Messi, Neymar parca a vrut să se revanșeze miercuri. La câteva ore după ce starul catalanilor a uimit încă o dată planeta cu cele cinci goluri ale sale în poarta lui Leverkusen, Neymar a răspuns cu un hattrick.

Al doilea gol e de poveste

Într-o partidă din Copa Libertadores, Santos - Internacional, scor 3-1, Neymar a făcut show! A dat toate golurile echipe sale, însă dintre cele trei reușite, una a fost magnifică.

Mai precis, golul de 2-0 a adus aminte de cel marcat de Diego Maradona, contra Angliei, la Cupa Mondială din 1986.


VEZI TOATE GOLURILE MECIULUI SANTOS - INTERNACIONAL (Golul de 2-0 vine după 01:26):

http://www.youtube.com/watch?v=K2btgPymqNA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite