VIDEO Meci de poveste pe „Anfield“: maşina de fotbal a lui Guardiola, distrusă de Liverpool într-o repriză. AS Roma s-a „sinucis“ la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultat „bombă“ în meciul dintre Liverpool şi Manchester City din manşa tur a sferturilor de finală a Ligii Campionilor.

În ultimele sferturi ale Ligii Campionilor, partidele tur, Liverpool a trecut cu 3-0 de Manchester City, iar FC Barcelona a bătut-o pe AS Roma cu 4-1.

Cu siguranţă că rezultatul de pe Anfield este cel care şochează, în condiţiile în care Manchester City defilează în Premier League. Însă „cormoranii“ lui Jurgen Klopp au avut una dintre acele reprize magice, în care iese totul, iar Liverpool este genul de echipă care din când în când produce câte un mic miracol.

Astfel, Salah (minutul 12), Oxlade-Chamberlein (21) şi Mane (31) au stabilit un scor ireal încă din prima repriză, 3-0! În partea a doua City a dominat meciul, dar Liverpool a făcut faţă presiunii, a păstrat poarta intactă şi pleacă acum cu prima şansă la calificarea în semifinale. 

Într-o altă partidă, FC Barcelona a trecut cu 4-1 de AS Roma. Aproape de finalul unei reprize bune a italienilor a venit autogolul stupid al lui De Rossi (38). Roma a ratat o ocazie mare prin Perotti, în minutul 46, după care Manolas a venit cu un nou autogol în contul catalanilor (55). Pique a făcut 3-0 în minutul 59, Dzeko a dat golul de onoare pentru Roma în minutul 80, dar Suarez a refăcut diferenţa de trei goluri în miunutul 87. VIDEO. 

VIDEO Liverpool-Manchester City 3-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite