VIDEO: Lebron, huiduit în Cleveland, mai ceva decât CR7 pe Camp Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenirea lui LeBron James în Cleveland, orașul unde a strălucit alături de Cavaliers timp de șapte sezoane și pe care l-a părăsit în direct la TV a fost taxată crunt de către fani.

Tratamentul primit de către Cristiano Ronaldo pe Nou Camp în El Clasico a fost nimica toată. Primirea lui LeBron James poate fi comparată poate doar cu cea de care a avut parte Luis Figo atunci când a venit pe Nou Camp în echipamentul celor de la Real Madrid.

Mai citește și: ”LeBron și-a umilit fosta echipă”

Iată câteva dintre cele mai sugestive imagini surprinse aseară înaintea, în timpul și după meciul dintre Cleveland Cavaliers și Miami Heat, scor 90-118, în care fostul idol al tribunelor din Quicken Loans Arena a marcat 38 de puncte pentru noua sa echipă, atrăgându-și și mai mult antipatia.

LeBron și obișnuitul său gest de a folosi pudră de talc la intrarea pe teren, preluat de la Michael Jordan și transformat într-un adevărat ritual la Cleveland:

Intrarea pe teren a lui LeBron James, pentru prima oară la Quicken Loans Arena într-un alt echipament decât cel al ”cavalerilor”. Câteva dintre mesajele fanilor.

La prezentarea jucătorilor un al fost membru al cavalerilor, acum la Heat, Zydrunas Ilgauskas, a fost ovaționat. Nu același lucru se poate spune despre James.

Câteva dintre fazele care i-a scos din minți pe fanii din Cleveland:

Reacțiile lui James la finalul partidei:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite