VIDEO Imagini tulburătoare cu Maradona: s-a îmbătat şi a încercat să o lovească pe prietena lui de 23 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Maradona
Diego Maradona

E considerat de mulţi drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, însă legendarul argentinian nu se potoleşte nici la 53 de ani. Dacă în tinereţe a avut probleme cu drogurile, acum bea în exces.

Maradona s-a însurat în noiembrie 1984, a divorţat în 2004, iar de atunci şi-a schimbat des partenerii. El a admis că, inclusiv cât timp a fost căsătorit, a înşelat-o, de mai multe ori, pe fosta sa soţie,  Claudia Villafañe. 

De altfel, fostul internaţional argentinian are două fete din căsătoria sa cu Claudia, dar şi un băiat dintr-o relaţie extraconjugală pe care l-a recunoscut, abia după mulţi ani. În februarie 2013, Veronica Ojeda a născut un băiat după lunga sa relaţie cu „El Pibe D’Oro“. 

Între timp însă, Diego şi Veronica nu mai sunt împreună, iar Maradona a stat o perioadă cu Rocio Oliva (23 de ani) de care s-a despărţit de curând. Probabil, din dorinţa de a se răzbuna pe fostul fotbalist, Rocio a postat un filmuleţ de 30 de secunde în care se vede cum Maradona, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a încercat să o lovească.

Imaginile au ajuns în presa argentiniană şi au revoltat opinia publică. „Jur că niciodată n-am lovit o femeie. Am aruncat cu telefonul după Rocio, însă atât“, s-a apărat Maradona.

VEZI CUM ÎŞI ATACĂ MARADONA FOSTA IUBITĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite