Halep, primul interviu după eliminarea de la Australian Open: Cum şi-a catalogat jocul VIDEO

Halep, primul interviu după eliminarea de la Australian Open: Cum şi-a catalogat jocul VIDEO

Ocupanta locului 2 mondial a părăsit primul Grand Slam al anului în sferturi, fiind învinsă pentru a 10-a oară în 12 meciuri de Serena Williams (39 de ani, 11 WTA): 3-6, 3-6.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep a fost extrem de dezamăgită după eşecul suferit în sferturi. Iar supărarea s-a putut citi, clar, pe faţa ei, în momentul în care a părăsit terenul. 
 
Inclusiv la conferinţa de după meci, chiar dacă a încercat să-şi ascundă dezamăgirea, catalogându-şi jocul drept unul „bun“, a fost evident că „Simo“ e extrem de afectată de şansa ratată, a unei calificări în semifinalele Australian Open.
 
Ce a spus Simona Halep?
 
*Senzaţia mea după acest meci e că n-am fost foarte departe, dar, în acelaşi timp, ea a fost mai puternică în momentele importante. Am avut 3-1 în setul secund, dar serviciul nu prea m-a ajutat. Ar fi trebuit să fiu mai puternică când am servit astăzi, dar n-am reuşit. 
 
*Serena a returnat foarte bine şi, da, acele raliuri lungi au fost foarte importante. După părerea mea, am jucat bine astăzi. Nu sunt foarte dezamăgită în privinţa jocului meu. Poate că, de-a lungul turneului, am avut o atitudine cam negativă, dar voi lucra la acest capitol şi, cu siguranţă, voi reveni aici mai puternică.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările