Halep, primul interviu după eliminarea de la Australian Open: Cum şi-a catalogat jocul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep - Serena Williams - meci Grand Slam Australian Open / 16 feb 2021 / FOTO EPA - EFE

Ocupanta locului 2 mondial a părăsit primul Grand Slam al anului în sferturi, fiind învinsă pentru a 10-a oară în 12 meciuri de Serena Williams (39 de ani, 11 WTA): 3-6, 3-6.

Simona Halep a fost extrem de dezamăgită după eşecul suferit în sferturi. Iar supărarea s-a putut citi, clar, pe faţa ei, în momentul în care a părăsit terenul. 

Inclusiv la conferinţa de după meci, chiar dacă a încercat să-şi ascundă dezamăgirea, catalogându-şi jocul drept unul „bun“, a fost evident că „Simo“ e extrem de afectată de şansa ratată, a unei calificări în semifinalele Australian Open.

Ce a spus Simona Halep?

*Senzaţia mea după acest meci e că n-am fost foarte departe, dar, în acelaşi timp, ea a fost mai puternică în momentele importante. Am avut 3-1 în setul secund, dar serviciul nu prea m-a ajutat. Ar fi trebuit să fiu mai puternică când am servit astăzi, dar n-am reuşit. 

*Serena a returnat foarte bine şi, da, acele raliuri lungi au fost foarte importante. După părerea mea, am jucat bine astăzi. Nu sunt foarte dezamăgită în privinţa jocului meu. Poate că, de-a lungul turneului, am avut o atitudine cam negativă, dar voi lucra la acest capitol şi, cu siguranţă, voi reveni aici mai puternică.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite