VIDEO Gigi Becali a „spart“ televizorul: CFR, „furată“, dar victorioasă într-un meci sufocant! Petrescu, eliminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Culio (centru), bucuros pentru succesul de vineri
Culio (centru), bucuros pentru succesul de vineri

CFR Cluj a ajuns la nouă victorii în ultimele 11 meciuri din campionat. Ultimul succes a fost însă unul dramatic, venit după o partidă în care ardelenii au fost dezavantajaţi clar.

În lipsa unui joc solid, cei de la FCSB s-au obişnuit să minimalizeze rezultatele CFR-ului, promovând ideea că echipa lui Dan Petrescu ar fi una favorizată de greşelile de arbitraj.

Partida dintre CFR Cluj - CSMS Iaşi, prima din play-off, a arătat însă că, uneori, lucrurile stau exact invers! Gazdele au deschis scorul prin Ţucudean (10) şi, în minutul 42, ar fi trebuit să primească şi un penalty pentru un fault clar în careu. Ion Crăciunescu a analizat faza la Digi Sport şi a lăsat de înţeles că centralul Iulian Călin îl putea elimina chiar pe portarul Iaşiului la faza respectivă! Arbitrul a lăsat însă jocul să curgă, spre disperarea lui Dan Petrescu.

După pauză, CFR a avut marile ocazii, însă le-a irosit pe rând, după care, în minutul 84, a fost egalată dintr-un penalty executat de Andrei Cristea. Ion Crăciunescu a explicat că lovitura de pedeapsă a fost corect acordată, însă, furios, Dan Petrescu a fost eliminat pentru proteste.

La 1-1, CFR s-a aruncat, din nou, în atac şi, când oficialii FCSB-ului se pregăteau de sărbătoare, clujenii au marcat golul victoriei. În minutul 90+3, când mai era un minut de jucat, Omrani a punctat după o fază prelungită de atac. Doar că, până să ajungă mingea la marcatorul CFR-ului, din nou, centralul Iulian Călin a închis ochii la un penalty clar pentru CFR. Greşeala sa a fost confirmată, din nou, de Ion Crăciunescu la Digi Sport.

S-a terminat 2-1, iar CFR şi-a mărit avansul faţă de FCSB până la partida roş-albaştrilor de duminică împotriva celor de la Viitorul.

VEZI GOLURILE MECIULUI CFR CLUJ - CSMS IAŞI


Play-off, etapa I

Vineri

CFR Cluj – CSMS Iaşi 2-1

Sâmbătă

CS U Craiova – Astra 20.45

Duminică

FCSB – Viitorul 20.45

Clasament play-off
1. CFR Cluj 33 de puncte
2. FCSB 28
3. CS U Craiova 26
4. Astra 22
5. Viitorul 22
6. CSMS Iaşi 20

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite