VIDEO FOTO Schalke - Real 0-2: rezultat normal, tricouri bizare. Ronaldo şi colegii săi au arătat ca o echipă de fete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Spectatorilor de pe „Veltins Arena“ le-a trebuit câteva secunde ca să-i recunoască pe „galactici“, atunci când aceştia au intrat pe gazonul stadionului din Gelsenkirchen.

Pentru al doilea sezon la rând, Real Madrid şi Schalke s-au întâlnit în optimile Ligii Campionilor. Şi, aproape sigur, pentru al doilea sezon la rând calificarea va fi tranşată de spanioli. La 26 februarie 2014, madrilenii s-au impus cu 1-6 pe „Veltins Arena“, apoi au câştigat şi returul cu 3-1, pentru a merge în sferturi cu scorul general de 9-2!

Miercuri, n-a mai fost 6-1, însă tot o victorie fără mari emoţii s-a consemnat pentru trupa pregătită de Carlo Ancelotti. Ronaldo a spart gheaţa după trei meciuri fără gol marcat şi a deschis scorul în minutul 26. După pauză, tot Real a controlat jocul şi singurul moment de sclipire pentru nemţi a fost bara lui Platte din minutul 74. Marcelo a stabilit scorul final, 2-0, cu un gol superb (79), după un meci în care Real a folosit echipamentul din deplasare, de culoare roz!



VEZI GOLURILE MECIULUI


image

Basel - Porto 1-1: meci de Liga Europa

În cealaltă partidă a serii, Basel şi Porto s-au întâlnit în optimile Ligii Campionilor într-un duel demn de Liga Europa. A fost un meci echilibrat, însă portughezii, favoriţi înainte de meci, şi-au respectat acest statut şi au plecat din Elveţia cu un scor care le oferă prima şansă la calificare. Gonzalez a deschis scorul pentru Basel, în minutul 11, dar Danilo a egalat din penalty, cu 11 minute înainte de final.

VEZI GOLURILE MECIULUI


Partidele retur dintre Real şi Schalke şi Porto şi Basel sunt programate pentru 10 martie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite