VIDEO „Blestemul“ Atletico se prelungeşte pentru Real şi în Liga Campionilor. Juve, chinuită de Monaco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sferturile Ligii Campionilor au început cu două partide echilibrate în care nimic nu e jucat după meciurile din prima manşă.

Atletico Madrid devine, treptat, coşmarul Realului! Sezonul trecut, trupa pregătită de Diego Simeone le-a „furat“ titlul „galacticilor“, însă atunci Ronaldo şi compania şi-au luat revanşa, spulberând Atletico în finala Ligii Campionilor, scor 4-1, după prelungiri.

De atunci însă, Real a rămas cu un gust amar, de fiecare dată când şi-a întâlnit rivala din Madrid. Iată istoricul confruntărilor din actuala stagiune:

Atletico Madrid - Real Madrid 4-0 (campionat - retur)

Real Madrid - Atletico Madrid 2-2 (Cupa Spaniei - retur)

Atletico Madrid - Real Madrid 2-0 (Cupa Spaniei - tur)

Real Madrid - Atletico Madrid 1-2 (campionat - tur)

Atletico Madrid - Real Madrid 1-0 (Supercupa - retur)

Real Madrid - Atletico Madrid 1-1 (Supercupa - tur)

„Galacticii“ au pierdut Supercupa Spaniei în faţa lui Atletico, apoi au fost eliminaţi de această echipă şi din Cupa Spaniei, pentru ca în campionat să cedeze toate cele şase puncte trupei lui Simeone!

Tocmai de aceea, miercuri, Ronaldo şi compania au intrat pe teren cu gândul de a şterge toate aceste nereuşite printr-o victorie pe „Vicente Calderon“. Real a atacat în valuri în prima repriză, sufocându-şi adversara în propria jumătate, însă portarul sloven, Jan Oblak, a făcut minuni între buturi, păstrând remiza albă.

După pauză, Atletico a echilibrat meciul, Real a pierdut, treptat, din turaţie, iar partida s-a stins. Abia pe final, gazdele au avut două ocazii de gol, însă, de fiecare dată, Casillas a intervenit salvator.

S-a terminat 0-0, iar calificarea se va juca în returul de pe „Santiago Bernabeu“, la 22 aprilie.

VEZI STATISTICILE MECIULUI

image

Juventus - Monaco 1-0: francezii, mult peste aşteptări

Pe „Juventus Stadium“ din Torino, toată lumea se aştepta la o victorie lejeră a campioanei Italiei, însă n-a fost deloc aşa. Francezii au evoluat excelent în prima repriză şi au avut mai multe contraatacuri executate aproape de perfecţie.

Juventus a fost nevoită să se mulţumească doar cu o victorie în stil italian, 1-0, după un penalty transformat de Vidal (57). Rezultatul menţine suspansul în privinţa echipei calificate, înainte de returul de la Monte Carlo, la 22 aprilie.

VEZI GOLUL MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite