VIDEO Arbitrul care a încercat să îl educe pe Zlatan Ibrahimovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici FOTO AFP
Zlatan Ibrahimovici FOTO AFP

Arbitru francez Tony Chapron s-a retras recent din activitate. El a fost unul dintre puţinii care au avut curajul să îl înfrunte pe Zlatan Ibrahimovici.

Tony Chapron este arbitrul care s-a retras din activitate în urma unui gest necugetat. Faza s-a petrecut în prelungirile partidei dintre Nantes şi PSG de la începutul anului..Un fundaş al „canarilor“, brazilianul Diego Carlos,  care se retrăgea cu viteză în apărare, s-a ciocnit involuntar cu arbitrul Tony Chapron şi amândoi au căzut pe gazon. Fotbaliistul s-a ridicat mai repede, dar arbitrul a reacţionat incredibil, lovindu-l pe Diego Carlos cu piciorul. Mai mult de atât, Chapron i-a acordat cartonaşul galben fundaşului şi, cum era al doilea avertisment, l-a eliminat.

„N-am vrut să-l lovesc. E păcat, pentru că mi-am încheiat cariera în acest mod, după peste 1.500 de meciuri arbitrate, din cauza unui reflex stupid“, a spus Chapron pntru BBC Sport.

El a discutat şi despre modul în care a încercat să îl educe pe Zlatan Ibrahimovic. După un meci PSG - Lorient 3-0, în care a marcat toate golurile, Zlatan i-a cerut mingea.

„Cred că e un jucător fantastic, dar pe teren e un coşmar pentru arbitri. Sper că doar joacă un fel de teatru, ar fi char grav dacă ar gândi ce spune. A venit aproape de mine, a pocnit din degete şi mi-a cerut mingea. Eu am patru fete şi ştiu că atunci când cer ceva spun te rog“, a spus Chapron, care a refuzat să îi dea mingea. „A fost începutul show-ului lui Ibrahimovici, pentru că nimeni nu îi spunea nu. Probabil că eu am fost primul“.

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite