Victorios în Belgia, Mircea Rednic arată cu degetul spre cei de la FRF: „Nu sunt dorit ca antrenor al echipei naţionale!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Mouscron, Mircea Rednic, a declarat că nu este dorit la echipa naţională, deoarece persoane din cadrul FRF îl consideră mai mult impresar decât antrenor.

Formaţia antrenată de Mircea Rednic trece printr-o perioadă foarte bună în campionatul belgian, după ce sezonul trecut s-a salvat in extremis de la retrogradare. Mouscron a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Bruges, în etapa a şasea. Mouscron se află pe locul trei în clasament, cu 13 puncte, iar FC Bruges este lider, cu 15 puncte. Pe poziţia a doua se află Charleroi – 15 puncte.

Tehnicianul echipei Mouscron, Mircea Rednic, a declarat că nu este dorit la echipa naţională, deoarece persoane din cadrul FRF îl consideră mai mult impresar decât antrenor.

Simt că nu sunt dorit la echipa naţională. Sunt câţiva pe acolo care tot mă întreabă ce sunt, antrenor sau impresar. Nu i-a explicat nimeni că mai există noţiunea de manager. O tot ţine pe-a lui... Eu ştiu foarte multe ce a vorbit şi ce vorbeşte în continuare, şi de mine, şi de Reghe. În nici un caz nu aş mai continua cu domnul Daum. L-aş schimba de acum. Mai sunt două meciuri în care noul antrenor poate să cunoască lotul, jucătorii. Comisia Tehnică e aşa, de faţadă. Preşedintele FRF ar trebui să-l demită (n.r. - pe Daum). Dacă eşti preşedinte şi ai <coconiete>, tu... Tu eşti responsabil, ce arunci la Comisia Tehnică? Ce, Comisia Tehnică a decis să vină Daum? Nici nu era formată. Eu zic că ne calificam la CM la ce grupă am avut", a declarat Rednic, la Digi Sport.

Referindu-se la faptul că unele persoane din fotbal îl consideră impresar, Rednic a răspuns: "Asta cu impresarul mă deranjează. Din moment ce patronul are încredere totală în mine, cum a fost aici şi cum a fost şi la Dinamo, şi la Rapid... Eu totdeauna m-am implicat pentru că primul care răspunde de rezultate e antrenorul. Primul care este dat afară e antrenorul. Mi se pare corect ca el să se implice. Din moment ce ţi se oferă un buget şi te încadrezi... Eu nu am avut şansă ca alţii să mă duc şi să iau 12-15 jucători. Toţi jucătorii pe care i-am adus au fost gratis sau împrumut. Şi aici, şi la Dinamo, şi la alte echipe la care am fost. Îi aud pe unii care spun să-mi aducă Mutu jucători, să-mi aducă Copos jucători. Păi dacă stau până îmi aduc Mutu şi Copos, păţesc ce-a păţit Andone. Nimeni nu poate să-mi reproşeze. Am spus-o şi o mai spun, îi dau un milion de euro unui jucător sau unui manager care vine să şi spune că mie mi-a dat comision. Eu sunt singurul care-l regretă pe Vasile Turcu. Pentru că era dat în judecată pentru tot ce a spus cu comisioanele, că ştie el. Era singurul... Mă deranjează că unii au spus că mi s-a refuzat dosarul înainte să moară el. Nu există aşa ceva. Dar eu cu avocatul am decis să nu mai continuăm, pentru că ştiam care e situaţia şi nu voiam să-i pun familia într-o situaţie proastă ".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite