Victor Piţurcă, în mijlocul unei afaceri paguboase! Cum poate pierde fostul selecţioner 15 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
piturca

Ultimul antrenor care a calificat echipa naţională de fotbal la un turneu final este pe punctul de a pierde o suma foarte mare de bani.

Victor Piţurcă, 64 de ani, nu a mai antrenat nicio echipă după ce a plecat de Universitatea Craiova, în primele zile ale anului 2020. 

După despărţirea de echipa din Bănie, tehnicianul a ales să se retragă pentru o vreme din lumea fotbalului şi să se ocupe mai mult de familie şi de afaceri. Din păcate, fostul atacant nu este la fel de inspirat în alegerea investiţiilor precum era în faţa porţilor adverse şi a ales să cheltuie 15 milioane de euro pentru un teren de 14,8 ha din zona Craiovei, doar că suprafaţa achizionată se află în litigiu, 

Terenul face parte din patrimoniul staţiunii de cercetare didactică Banu Mărăcine, care a fost restituit moştenitorilor fostului boier Mihai Negoescu, Cum unul dintre nepoţii boierului a vândut aceeaşi parcelă de teren mai multor persoane, printre care şi Piţurcă, acestea se găsesc în mposibilitatea de a utiliza suprafaţa achiziţionată. ”Victor Piţurcă a investit în zonă, crezând că va da lovitura. Fostul selecţioner a achiziţionat terenul cu pricina de la un alt om de afaceri, care la rându-i îl cumpărase de la moştenitorul boierului Negoescu. Surpriză, însă. Victor Piţurcă s-a trezit în mijlocul unui scandal de proporţii, încolţit în justiţie de alte entităţi juridice care au achiziţionat aceeaşi parcelă de teren şi de către Direcţia Finanţelor Publice Dolj”, susţine playsport.ro.

Conform sursei citate, cei de la Fisc au invocat legile fondului funciar, care permit doar cu hotărâre guvernamentală înstrăinarea terenurilor care aparţint staţiunilor de cercetare, astfel că Vicotr Piţurcă poate rămâne şi fără teren, dar şi fără cele 15 milioane de euro investite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite