Victor Piţurcă: Să dea Dumnezeu să câştigăm şi o să-i dedic victoria copilului omorât de câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îi va dedica eventuala victorie din partida cu Ungaria, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale, copilului ucis de câini la începutul săptămânii.

"Să dea Dumnezeu să câştigăm şi i-o dedic cu cea mai mare plăcere, pentru că asta este o mare tragedie. Numai în România se poate întâmpla aşa ceva şi în Capitala ţării", a spus Piţurcă.

Miercuri, tot într-o conferinţă de presă, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că va oferi familiei copilului ucis trei bilete la partida România - Ungaria. "Poate aducem o mângiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invităm să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria", a afirmat Sandu.

Ulterior, în cursul zilei de joi, Mircea Sandu a cerut scuze, într-un comunicat de presă, familiei copilului dacă a jignit-o oferindu-i trei bilete la partida România - Ungaria din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

"Dacă am jignit familia micuţului şi regretatului Ionuţ sau dacă am creat impresia de lipsă de sensibilitate, îmi cer scuze. Când am lansat familiei îndoliate invitaţia de a asista la meciul România - Ungaria, niciun moment nu am considerat că pierderea unui copil poate fi înlocuită sau alinată. Cum aş fi putut crede aşa ceva?", a spus Sandu.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Naţionala României va întâlni Ungaria vineri, pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite