Victor Becali: „Mutu e bărbat, Zicu e femeie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul compară modul în care cei doi se comportă în perioade dificile. Agentul Victor Becali este mulţumit de modul în care Mutu se pregăteşte cu Fiorentina, dar despre Zicu afirmă că se poartă ca şi cum ar fi o „muiere“ în ultimul timp.

„Briliantul" a susţinut, joi, primul antrenament cu Fiorentina după o lungă perioadă de absenţă, cauzată de suspendarea pentru dopaj. „Se antrenează cu o plăcere de invidiat, de parcă ar fi achitat toată datoria către Chelsea", scrie presa din pensinsulă. Joi seara, la baza de antrenament de la Cortina d'Ampezzo, acolo unde echipa viola susţine perioada de pregătire a verii, Mutu l-a sfidat pe antrenorul Mihajlovici la un concurs de lovituri libere.

„A glumit cu Mihajlovici, cel care l-a scuipat în 2003, la un Lazio-Chelsea, pe când îl avea ca adversar, iar apoi s-a întrecut cu acesta la o serie de lovituri libere. Este numai un zâmbet, un om destul de calm şi fericit. Este păcat să nu-l vedem pe acest jucător în meciuri oficiale o bună perioadă de timp. El ne demonstrează că nu este terminat", notează firenzeviola.it. De partea lui Mutu s-a arătat până şi omul care până acum spunea că vrea să-l vândă cu orice preţ, Panteleo Corvino. Directorul sportiv al clubului viola şi-a schimbat discursul: „Mă bucur enorm că Mutu şi-a redobândit pofta de a juca şi de a zâmbi din nou cu coechipierii".

Impresarul Victor Becali îi aduce şi el laude lui Mutu şi îl taxează pe Zicu: „Mutu nu este femeie. E bărbat şi îşi înfruntă toate probleme sale singur. S-a întors la Fiorentina şi dă totul la antrenamente ca să revină în forţă după perioada de suspendare. Ce să facă? Să stea în casă şi să plângă ca Zicu, care nu se duce la antrenamentele lui Dinamo? Păi, dacă este femeie să stea acasă. Dacă o să joace atunci vor veni ofertele pentru el".

Mihajlovici: „Mutu va fi util"

Antrenorul Sinişa Mihajlovici a declarat că se va baza pe „Briliant" după ce îi va expira suspendarea, la 29 octombrie 2010: „Dacă va rămâne la noi, cu siguranţă ne va fi util după perioada de suspendare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite