Venus Williams a răzbunat-o pe Serena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Venus Williams (dreapta) a câştigat în faţa lui Clijsters
Venus Williams (dreapta) a câştigat în faţa lui Clijsters

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams a câştigat „Cupa Billie Jean King", desfăşurată luni la New York, învingând-o în finală, scor 6-4,3-6,7-5, pe Kim Clijsters, cea care la US Open o învinsese în semifinale pe Serena Williams.

„Cupa Billie Jean King" este un turneu demonstrativ de o singură zi, care a fost organizat la Madison Square Garden din New York, şi la care au participat câştigătoarele celor patru turnee de Grand Slam din 2009.

Semifinalele competiţiei s-au disputat în aceeaşi zi, într-un singur set, Venus Williams învingând-o cu 6-4 pe Svetlana Kuzneţova (Rusia), în timp ce Kim Clijsters a dispus cu 7-6 (7/2) de Ana Ivanovici (Serbia).

De la turneu a lipsit Serena Williams (SUA), campioana de la Australian Open şi Wimbledon, care este accidentată, ea fiind înlocuită cu Ana Ivanovici.

Turneul a beneficiat de premii totale în valoare de 1,2 milioane dolari, câştigătoarea fiind recompensată cu 400.000 dolari, iar partidele au fost urmărite la Madison Square Garden de peste 11.000 de spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite