Vai de fotbalul nostru: Ce a păţit Coreea de Sud, care ne-a umilit, în sferturile Jocurilor Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coreenii s-au distrat cu noi, dar au părăsit Jocurile Olimpice, după prima fază eliminatorie
Coreenii s-au distrat cu noi, dar au părăsit Jocurile Olimpice, după prima fază eliminatorie

La o săptămână după ce a transformat România în sacul ei de box, marcând de patru ori împotriva ei, naţionala asiatică a fost distrusă, în prima fază eliminatorie de la JO 2020.

În decurs de doar câteva zile, România a realizat exact unde se află din punct de vedere fotbalistic: în lumea a 4-a! Mai întâi, a fost eliminarea, fără drept de apel, de la Jocurile Olimpice, după faza grupelor. Iar apoi, a venit ieşirea echipelor din Liga I, în corpore, după turul II preliminar al Conference League.

Iar dacă cineva şi-a imaginat că eşecul naţionalei olimpice a fost cauzat de nivelul adversarilor, atunci ar fi bine să vedem ce au făcut Coreea de Sud şi Noua Zeelandă, echipele care au obţinut biletele pentru sferturi din grupa noastră.

În primul rând, Noua Zeelandă a cedat în faţa Japoniei, 2-4, după executarea loviturilor de departajare. Ce-i drept, aici nu putem vorbi de o surpriză, în condiţiile în care Japonia e gazda turneului, iar Noua Zeelandă a arătat precum o formaţie rudimentară şi limitată şi în duelul cu România (0-0).

Un rezultat-bombă, în schimb, a fost înregistrat în confruntarea Coreea de Sud - Mexic. Aici, naţionala asiatică, cea care ne-a administrat un sec 4-0, a fost umilită de Mexic cu 3-6!

Iată toate rezultatele înregistrare în sferturile turneului masculin de fotbal, dar şi tabloul semifinalelor:

*Spania - Coasta de Fildeş 5-2

*Japonia - Noua Zeelandă 0-0 (4-2 după penalty-uri)

*Brazilia - Egipt 1-0

*Coreea de Sud - Mexic 3-6

Semifinale, marţi

*Mexic - Brazilia, ora 11.00

*Japonia - Spania, ora 14.00

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite