UPDATE Incidente la UTA - Poli Timişoara: managerul sportiv al alb-violeţilor, Daniel Stanciu, a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Stanciu cu urmele lăsate de Stupar
Daniel Stanciu cu urmele lăsate de Stupar

Meciul UTA Arad - Poli Timişoara, din etapa a şaptea a Ligii a 2-a, s-a încheiat 0-0, fără incidente pe teren sau în tribune. Au fost, însă, incidente la vestiare, între oficialii celor două echipe.

UPDATE "Ce să se întâmple, am fost atacat ca în teren, aşa cum atacă un fundaş un atacant. M-am ridicat de câteva ori de pe bancă în timpul primei reprize, protestând la unele decizii ale arbitrilor, iar Stupar tot îmi făcea semne, ba să fac ciocu' mic, ba că-mi ia gâtul. Pe tunelul spre vestiare a încercat să mă atace, dar l-au oprit observatorul şi arbitrul de rezervă. Eu râdeam, că nu-l credeam în stare de aşa ceva. În curtea vestiarelor eu stăteam liniştit jos, a venit la mine, m-a întrebat dacă mă cred şmecher, şi m-a lovit. Am făcut plângere penală, au intervenit şi jandarmii. N-o să-l iert, eu am încercat să vorbesc civilizat cu el", a povestit Daniel Stanciu la Digisport.

UPDATE După vizita la spital, Daniel Stanciu a revenit la stadion, unde după finalul partidei a petrecut mai bine de jumătate de oră în vestiarul arbitrilor, care au consemnat incidentul în raportul de joc. Întrebat de conflictul cu Dan Stupar, singurul răspuns al lui Stanciu a fost "întrebaţi-l pe Stupar", după care managerul alb-violet s-a urcat în maşină şi a demarat spre Timişoara.

"N-am văzut incidentul, doar am auzit. Dacă e adevărat, e păcat că se întâmplă aşa ceva, într-o ţară civilizată, într-un oraş civilizat", a spus Valentin Velcea, antrenorul alb-violeţilor.

.

Daniel Stanciu

În pauza meciului, în timp ce echipele se aflau la vestiare, o dispută verbală între antrenorul secund al arădenilor, Dan Stupar, şi managerul sportiv al timişorenilor, Daniel Stanciu, s-a încheiat violent. Stupar, fost jucător şi antrenor atât la UTA, cât şi la Poli Timişoara, l-a lovit cu pumnul în faţă pe oficialul alb-violet, care s-a ales cu arcada spartă şi a fost nevoit să meargă la spital pentru a i se pune copci.

GALERIE FOTO UTA – Poli Timişoara 0-0 / Cel mai rar rezultat dintre cele două echipe

„A fost un conflict verbal între cei doi, un schimb de replici, iar Dan Stupar, în loc să-şi folosească fora minţii, a folosit-o pe cea a pumnului", a spus Gheorghe Chivorchian la Digisport, confirmând astfel incidentul.

Dan Stupar a fost antrenor-jucător la Poli Timişoara acum mai bine de zece ani, când clubul alb-violet era condus de italianul Claudio Zambon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite