UEFA judecă Steaua pe 22 august. Mihai Stoica şi clubul riscă sancţiuni grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica a făcut Steau de râs
Mihai Stoica a făcut Steau de râs

UEFA a anunţat că a deschis două proceduri disciplinare împotriva Stelei, care vor fi analizate pe 22 august, atunci când se va lua şi o decizie în privinţa lor.

Primul caz visează comportamentul huliganic al managerului Mihai stoica, cel care a înjurat birjăreşte o echipă de reporteri. Meme a încălcat regulamentul forului european, care spune clar că antrenamentul oficial dinaintea meciului trebuie deschis presei timp de 15 minute, lucru care nu s-a întâmplat la Skopje.Stoiac este recudivist, având două suspendări la activ. În 2006, la sfertul de finală contra Rapidului, a făcut scandal la şedinţa tehnică, primind o etapă de suspendare, iar anul trecut, la meciul cu Spartak Trnava a adus injurii tehnicianului slovacilor, drept pentru care a încasat două etape de suspendare. Pentru ce a făcut în Macedonia, Meme Stoica riscă o emndă de 10.000 de euro, dar şi interzicerea dreptului de a sta pe bancă la unul sau două meciuri.

Al doilea caz în care Steaua va fi judecată este cel al incidentelor cauzate de suporteri, la meciul din Macedonia. În ultimul sfert de oră ei au aruncat cu torţe din tribună pe pista stadionului, drept pentru care clubul va fi amendat cu o sumă cuprinsă între 20.000 şi 30.000 de euro, dar ar putea primi şi suspendarea terenului pe un meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite