Turneul de la Miami: Simona Halep o va întâlni pe „urmaşa” Mariei Şarapovei, noua senzaţie a tenisului din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep nu va avea o misiune uşoară în turul al doilea de la Miami, chiar dacă adversara ei are doar 18 ani.

În turul al doilea al întrecerii de la Miami Simona Halep o va întâlni pe Daria Kasatkina, noua stea a tenisului rus. În vârstă de doar 18 ani, Daria a surprins în acest an cu victorii la jucătoare mult mai cunoscute, precum Venus Williams, Timea Bacsinszky sau Dominika Cibulkova. La fel ca Simona Halep, a câştigat turneul de junioare de la Roland Garros, performanţă pe care şi-a trecut-o în palmares în 2014. 

Rezultatele ei din 2016 sunt:
@ Auckland: a reuşit o supriză imensă, eliminând-o din primul tur pe Venus Williams, scor 6-7, 6-3, 6-3. A pierdut apoi în turul al doilea meciul cu Nao Hibino din JAponia
@ Sydney: s-a oprit în turul al doilea al calificărilor.
@ Australian Open: a ajuns până în turul al treilea, cea mai bună performanţă a carierei, dar a dat în această fază peste Serena Williams, care a învins-o cu un dublu 6-1. A mai ajuns în turul al treilea şi la US Open, în 2015.
@ Sankt Petersburg: a mers până în semifinale, fiind învinsă de Belinda Bencici.
@ Doha: s-a oprit în turul al doilea.
@ Indian Wells: la fel ca şi Halep, a avansat până în faza sferturilor de finală, unde a fost oprită de Karolina Pliskova.

Aflată la cea mai bună clasare a carierei (locul 36), Kasatkina a dispus ieri de ucraineana Kateryna Bondarenko, scor 6-2, 1-6, 6-2, în primul tur de la Miami. Meicul dintre Halep şi Kasatkina va avea loc joi, programul urmând a fi anunţat de organizatori.

Interesant este că la US Open 2015 ea a acces pe tabloul principal din postura de lucky-loser, după ce Şarapova, accidentată, s-a retras. Ea le-a bătut pe Daria Gavrilova şi Ana Konjuh, fiind învinsă de Kristina Mladenovici în turul al treilea.

Simona nu a mai jucat până acum cu Daria Kasatkina. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite