Turneul Campionilor: Andy Murray îl bate pe Novak Djokovici în două seturi şi încheie anul pe primul loc ATP!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andy Murray FOTO Daily Mail
Andy Murray FOTO Daily Mail

Andy Murray a încheiat anul en-fanfare, cu a 24-a victorie consecutivă.  Scoţianul l-a învins pe Djokovici în finala Turneului Campionilor, iar sfârşitul de an îl va prinde pe primul loc ATP.

Andy Murray şi-a adjudecat în premieră Turneul Campionilor, după ce a trecut în finala de la Londra de Novak Djokovici, scor 6-3, 6-4, partidă care a durat o oră şi 42 de minute.

În primul set, Murray a rupt echilibrul cu un break la 4-3 şi a închis setul. Partea a doua părea la discreţia scoţianului, care a condus cu 4-1, însă sârbul a revenit cu un break şi luptat până la final. Andy a reuşit totuşi să se impună după a treia minge de meci. 

Murray a avut un final de an impecabil, cu victorii la China Open, Shanghai Masters, Vienna Open şi Paris Masters, acest ultim trofeu aducându-l pe locul 1 ATP. 

Scoţianul avea nevoie de o victorie cu Djokovici în finala Turneului Campionilor pentru a rămâne în faţa sârbului în clasamentul ATP, iar succesul de la Londra i-a confirmat supremaţia.  

Andy Murray a mai câştigat în acest an Wilmbledonul şi medalia olimpică de aur de la Rio. 

La finala de la Londra au asistat actorii Kevin Spacey, Clive Owen, Woody Harrelson, fotbaliştii Gerard Pique, Olivier Giroud şi Bastian Schweisteinger. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite