Trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala va ajunge, vineri, în Argentina

Trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala va ajunge, vineri, în Argentina

Trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala, decedat într-un accident aviatic, va ajunge, vineri după-amiază, la Progreso (500 de kilometri nord de Buenos Aires), localitatea argentiniană în care a crescut jucătorul, informează AFP.

"Corpul său va fi depus în sala de sport de lângă sediul clubul San Martin (n.r. - unde s-a format ca jucător) şi va fi un priveghi. Cred că înmormântarea va avea loc sâmbătă. Familia va decide. Mama lui, sora şi fratele lui au sosit deja la Progreso", a declarat primarul Julio Muller.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit, iar căutările au fost oprite din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Citeşte şi:

Încredibilul caz al lui Emiliano Sala. Totul despre transferul, euforia, dispariţia, căutările, moartea şi lupta pentru bani din jurul afacerii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: