Telex din preliminariile Euro 2016: Cristiano Ronaldo a intrat într-un club select, alături de Florin Răducioiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo şi Florin Răducioiu. FOTO AP
Cristiano Ronaldo şi Florin Răducioiu. FOTO AP

Fotbalul internaţional a avut un weekend plin, cu meciuri din calificările Campionatului European, iar vedeta portughez a reuşit o nouă performanţă, de această dată, la prima reprezentativă.

*Cristiano Ronaldo a bătut Armenia, aproape de unul singur, marcând toate cele trei goluri ale Portugaliei în victoria de la Erevan, scor 3-2. Astfel, jucătorul de 30 de ani a ajuns la 55 de reuşite în 120 de selecţii şi a intrat în clubul select al fotbaliştilor care au realizat minimum un hattrick în calificările Cupei Mondiale şi în preliminariile Euro. În acest club mai sunt jucători precum Florin Răducioiu şi Zlatan Ibrahimovici.

*Robert Lewandowski a „demolat“ Georgia. Vârful Poloniei a înscris al doilea cel mai rapid hattrick din istoria preliminariilor Euro, punctând de trei ori în patru minute: 89, 90+2, 90+3. Lewandowski e în spatele turcului Arif, care a punctat de trei ori în trei minute, însă înaintea englezului Ian Edwards al cărui hattrick a venit în cinci minute.

*Italia, primită cu o svastică la Split. Mandzukici şi compania au fost nevoiţi să înfrunte Italia, acasă, fără spectatori, după ce UEFA a sancţionat Croaţia din cauza scandărilor rasiste ale fanilor la partida cu Norvegia. Suporterii croaţi nu şi-au învăţat însă lecţia şi, cu 24 de ore înaintea partidei cu Italia, au desenat o svastică pe o jumătate de teren! „A fost un act de sabotaj. Îl condamnăm şi cerem poliţiei să-i găsească pe cei responsabili", a declarat purtătorul de cuvânt al federaţiei croate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite