Telex din lumea fotbalului: Lucescu jr e pe cai mari. Românii au făcut spectacol în Spania. Lavezzi, între China şi Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Andone
Florin Andone

Răzvan Lucescu, Florin Andone şi Răzvan Ochiroşii au avut motive de bucurie în Grecia, respectiv Spania. Iar chinezii asaltează, în continuare, vedete din fotbalul european.

Lucescu jr atacă Europa - Xanthi a bifat, între 22 noiembrie şi 23 ianuarie, opt meciuri consecutive în campionat fără victorie. Seria s-a rupt weekendul trecut, iar acum echipa lui Răzvan Lucescu a dat lovitura: 1-0 pe terenul celor de la Panathinaikos. Cu aceste două victorii, Xanthi a urcat pe 8 cu 25 de puncte, fiind la şase puncte de poziţia a 5-a, ultima care duce în play-off-ul pentru cupele europene.

Andone şi Ochiroşii, în mare formă - Duelul românilor din liga a doua spaniolă a oferit un meci spectaculos: Alcorcon – Cordoba, scor 3-3. La gazde, Răzvan Ochiroşii a fost integralist şi a oferit un assist din corner la reuşita de 1-1. Florin Andone a bifat şi el toate minutele, adunând o pasă de gol şi un gol. Internaţionalul român a ajuns astfel la 11 reuşite în 21 de apariţii.

Lavezzi, între China şi Italia - Ajuns rezervă la PSG, cu doar două goluri în 16 partide în actualul campionat, Ezequiel Lavezzi (30 de ani) e pe cale să semneze cu Shanghai Shenhua. Argentinianul va deveni liber de contract în vară, iar asiaticii i-au oferit un salariu stagional de zece milioane de euro. Lavezzi va lua o decizie până mâine, el având şi opţiunea de a rămâne la PSG pentru a trece din vară la Inter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite