Stoichiţă, prima reacţie după ce l-a înjurat pe Mutu: Cum şi-a explicat gestul

Stoichiţă, prima reacţie după ce l-a înjurat pe Mutu: Cum şi-a explicat gestul

Mihai Stoichiţă a adus un prejudiciu de imagine federaţiei prin ieşirea sa urâtă la conferinţă

Un om de 66 de ani, care ocupă un post important în cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), cel de director tehnic, a avut un comportament demn de un puşti teribilist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un moment în care fotbalul românesc duce o lipsă cruntă de rezultate, mai apar şi derapaje comportamentale din partea unor oameni importanţi care conduc acest sport.
 
Marţi seară, Mihai Stoichiţă a „reuşit“ să umbrească victoria naţionalei de tineret în preliminariile Campionatului European din 2021, 4-1 cu Malta U-21, după cum „Adevărul“ a arătat aici. Acest incident urât a apărut în toată presa, mai ales că imaginile au fost filmate!
 
După ce a văzut amploarea luată de această poveste, Stoichiţă a oferit o reacţie pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, explicându-şi „gluma“ de a-l înjura pe selecţionerul naţionalei de tineret.
 
Ce scrie în mesajul lui Mihai Stoichiţă?
 
*Doresc să îmi cer scuze public pentru reacţia mea dinaintea conferinţei de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecţionerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu ştiam că microfoanele sunt pornite. 
 
*Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecţionatei de tineret a României. El o ştie, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacţia pe care am avut-o.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările