Steven Gerrard începe cariera de antrenor: pe cine va pregăti fostul jucător legendar al lui Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Gerrard FOTO AFP
Steven Gerrard FOTO AFP

Steven Gerrard, 36 de ani, fotbalistul care a făcut istorie în tricoul lui Liveprool, se pregăteşte pentru noua sa carieră, de antrenor.

Fostul fotbalist legendar al echipei Liverpool, Steven Gerrard, va fi numit manager la Glasgow Rangers până la finalul acestei săptămâni, anunţă presa engleză.

Steven Gerrard urmează să-l înlocuiască pe scoţianul Graeme Murty.

În vârstă de 37 de ani, fostul internaţional englez s-a retras din activitate în 2016, când evolua la Los Angeles Galaxy. De atunci, Gerrard conducea echipa under-18 a clubului Liverpool.

Gerrard a evoluat aproape întreaga carieră la echipa Liverpool, de la juniorat până în 2015 (peste 700 de meciuri), fiind considerat căpitanul emblematic al formaţiei engleze. Ultima dată, Steven Gerrard a jucat la LA Galaxy, în perioada ianuarie 2015 - noiembrie 2016.

Internaţional englez în perioada 2000-2014, Gerrard a evoluat în 114 meciuri şi a marcat 21 de goluri pentru reprezentativa ţării sale.

A câştigat nouă trofee cu Liverpool, între care şi Liga Campionilor în 2005, şi peste 50 de distincţii individuale, scrie news.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite