Steliştii vor fi ochi şi urechi la Iliev!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al lui ŢSKA Sofia a fost însărcinat de Levy să fie atent la indicaţiile bulgarilor din teren şi apoi să le transmită colegilor. După ce a fost aplaudat de ultraşii bulgari şi la Cluj, Iliev va avea parte de o primire călduroasă şi la Sofia, unde a jucat în perioada iunie 2004 - februarie 2008.

Chiar dacă au învins-o pe ŢSKA cu 2-0 la Cluj, steliştii sunt conştienţi că vor avea parte de un retur infernal mâine-seară, la Sofia. Antrenorul Ronny Levy acordă o atenţie deosebită acestui joc, mai ales că de soarta calificării în grupele Ligii Europa depinde şi scaunul său. Pe lângă înregistrarea meciului de la Cluj şi referatele lui Narcis Răducan, care i-a urmărit şi el de câteva ori pe bulgari, israelianul se bazează foarte mult şi pe Valentin Iliev în pregătirea partidei.

Fundaşul bulgar de 31 ani a jucat timp de trei ani şi jumătate pentru ŢSKA, fiind şi căpitanul echipei la un moment dat. Pe lângă faptul că i-a oferit informaţii de ultimă oră din tabăra echipei din Sofia, Iliev îl va ajuta pe Levy chiar şi în timpul partidei, urmând să le traducă colegilor din defensivă toate indicaţiile date de adversari în limba bulgară.„În acest retur trebuie să fim de două ori mai concentraţi, nu trebuie să ne relaxăm. ŢSKA este o echipă care nu trebuie subestimată! Băieţii de la ŢSKA sunt prietenii mei, dar pe teren e altceva, fiecare îşi face datoria. Steaua este cel mai mare club din România, iar ŢSKA e cea mai galonată echipă din Bulgaria", a declarat Iliev, care va face mâine cuplu cu George Galamaz în centrul defensivei Stelei.

Becali: „Vom amuţi tribunele la Sofia"

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, le-a recomandat fanilor Stelei să nu facă deplasarea la Sofia, deşi cele două galerii sunt înfrăţite de foarte mulţi ani. „Părerea mea e să nu se ducă, dar e problema lor dacă se duc. La 20.000 de oameni, câţi vor fi la meci, ce mai contează 600 de suporteri?!", a spus latifundiarul.

Becali e convins că Steaua va reuşi să marcheze: „Nu va fi simplu acest meci, dar cred că va deveni simplu după un sfert de oră, după ce noi vom marca un gol. Lumea zice că o să fie infern. După ce o să dea gol Steaua, o să amuţească toţi".

Ultraşii i-au vopsit maşina tatălui lui Iliev

După meciul de la Cluj, câţiva suporteri ai formaţiei ŢSKA i-au murdărit cu vopsea roşie maşina fostului internaţional bulgar Ilia Vîlov (50 de ani), nemulţumiţi de faptul că fiul său, Valentin Iliev, a avut o intervenţie salvatoare în faţa lui Ianis Zicu. „Fanii au acţionat emoţional şi nu sunt un exemplu pozitiv", a comentat Vîlov, care a jucat şi el la ŢSKA în perioada 1988-1990.

"Iliev nu e star. Acum joacă precum o gloabă bătrână şi ia curbele precum troleibuzul. A fost un mare star când juca la ŢSKA!"
Dimităr Borisov
patron ŢSKA Sofia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite