Steliştii şi-au aflat pedepsele după meciul cu Dinamo din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi mijlocaşul Alexandru Bourceanu au fost eliminaţi în partida retur cu Dinamo, scor 2-2, în urma căreia Steaua a ratat calificarea în finala Cupei.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal întrunită vineri a decis suspendarea antrenorului echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, pentru două meciuri, iar jucătorii Alexandru Bourceanu şi Nicolae Stanciu au primit suspendări pentru două jocuri, respectiv unul, informează site-ul oficial al FRF.

Reghecampf a primit o penalitate sportivă de 320 de lei, Bourceanu de 5.000 de lei, iar Stanciu de 5.670 de lei. De asemenea, preparatorul fizic al FC Steaua, Horea Codorean, eliminat şi el la partida cu Dinamo din Cupa României, a fost suspendat o lună şi a primit o penalitate sportivă de 640 de lei. Clubul Dinamo Bucureşti a primit o penalitate sportivă de 5.000 de lei. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi mijlocaşul Alexandru Bourceanu au fost eliminaţi în partida retur cu Dinamo Bucureşti, scor 2-2, în urma căreia Steaua a ratat calificarea în finala Cupei României. În minutul 43, Bourceanu a fost eliminat direct după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Gnohere. Iniţial, arbitrul Cristian Balaj i-a acordat cartonaş galben mijlocaşului stelist, dar a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat pe Bourceanu după ce şi-a dat seama de duritatea intervenţiei.

La pauză, arbitrul Cristian Balaj l-a trimis în tribună pe antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf, care a protestat faţă de eliminarea lui Bourceanu. Mijlocaşul Nicolae Stanciu a fost suspendat pentru gesturi obscene la adresa spectatorilor la finalul partidei Pandurii Târgu-Jiu - Steaua Bucureşti, scor 0-1, din 30 martie, din etapa a patra a play-off-ului Ligii I. Jucătorul echipei ASA Târgu-Mureş, Claudiu Voiculeţ, eliminat la partida cu CFR Cluj, scor 0-2, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României, a fost suspendat un meci şi a primit o penalitate sportivă de 740 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite